Informatieavond nieuwe stijl

Het nieuwe jaar is gestart. De kinderen zijn nu ruim een week aan de slag en alles begint eigen te worden. Het is een goede gewoonte om de ouders aan het begin van het seizoen uit te nodigen voor een informatieavond. Interessant en ter kennismaking. Dit schooljaar hebben wij dit anders dan andere jaren gedaan. Met succes!!!

Onze leerlingen kregen allemaal een eigen strippenkaart met daarop meerdere ‘haltes’. De leerling leidde papa, mama of een ander voor hen belangrijk persoon rond in de klas en school. Zo werden juffen en meesters voorgesteld, taken uit de werkboeken gemaakt en dictees gehouden. En laten we de halte ‘maak koffie of thee’ niet vergeten!

Wat was het een mooie dag. Een dag waarin ouders/verzorgers leerden over het onderwijs op De Vuursteen, er kennis werd gemaakt met leerkrachten en er bij de koffie tijd was om andere ouders/verzorgers te ontmoeten.

de vuursteen