Groene plein

 

 

 

 

 

Onze school heeft in de afgelopen jaren een groen plein ontwikkeld. Wij zijn ervan overtuigd dat een groen schoolplein het spel van de kinderen bevordert en de sociaal-emotionele ontwikkeling ondersteunt. Onze eigen waterpomp is een dagelijkse trekpleister voor leerlingen van groep 1 tot 8.

Op ons plein zijn een aantal Bijbelverhalen verwerkt. Wij dagen u uit deze zelf te gaan ontdekken! Natuurlijk geven wij u ook graag uitleg als u dat wilt.

 

Onder leiding van een hovenier onderhouden wij samen met de ouders het plein.  Met enige regelmaat organiseren we een avond waarop we gezamenlijk aan de slag gaan op het groene plein. Dit zijn altijd zeer functionele en gezellige avonden!

 

Spelen op het groene plein levert heel veel mooie speelmomenten op. Het spel wordt ondersteund met heel veel zand en vaak ook water uit onze pomp.

Wij adviseren de kinderen om op het plein laarzen te dragen.

Deze laarzen kan uw kind op school bewaren, maar ze dagelijks naar school aantrekken kan ook. Wij hebben op school voldoende laarzenrekken.

Om in school de voeten lekker warm te houden, kunnen er sloffen meegegeven worden. Op sokken kan het nog wel eens glad zijn.