Koningsdag

Na twee jaar ‘woningsdag’ te hebben gevierd, was het vorige week weer ouderwets gezellig in Dalfsen. Als school doen we ieder jaar mee met de optocht. Ouders van 1 of 2 klassen gaan aan de slag om de mooiste praalwagen van het dorp te maken. Deze avonden zijn waardevol, omdat je elkaar als ouders op deze manier ook beter leert kennen.

In 2020 zouden groep 3 en 4 meedoen met de optocht. Inmiddels zijn dit de leerlingen van groep 5 en 6. Ze hadden dus heel lang voorpret!

Als school kozen we voor het thema Red de bij. Met twee prachtige wagens reden we mee met de optocht. We deelden aan de toeschouwers bloemzaadjes uit, zodat iedereen mee kan helpen!
We kunnen over deze leuke dag veel vertellen, maar foto’s vertellen het beter.

Met deze mooie wagens en prachtige kevers, spinnen, slakken, zonnebloemen, vlinders, imkers, lieveheersbeestjes, vogelverschrikkers, libelles, tuinmannen en bloemenmeisjes mochten we ’s avonds de eerste prijs in ontvangst nemen!

de vuursteen